Florence Biennale Revisited
Dutch version
English version
French version

Florence Biennale op herhaling
in DEN HAAG!!!

Dit cultureel evenment was bedoeld om kunstenaars die deelgenomen hebben aan de tweejaarlijkse internationale kunstmanifestatie in Florence te promoten, alsook bekendheid te geven aan deze expressie van eigentijdse kunst.

Op 5 april 2009 werd een groepsexpositie op feestelijke wijze geopend door presentator en musicalster Robbert Besselaar in de Bunkervilla 'La Défence' (via bemiddeling van Eric Bende) aan de Badhuisweg 139a, 2597 JN Den Haag. De muzikale omlijsting werd verzorgd door de Italiaanse zanger/entertainer Massimo Bizzo. Ook Robbert zong een Italiaans nummer uit zijn uitgebreide repertoir.

Robbert Besselaar zingt LUNA tijdens de opening

De tentoonstelling waaraan voornamelijk Florence Biennale 2007 deelnemers meededen, duurde tot 31 mei 2009. De expositie werd georganiseerd door Anita de Harde, beeldend kunstenares.

Tijdens de expositie periode werden er nog andere evenementen gepland zoals diverse workshops en een muzikale middag met Hans Mersmann op de gitaar en Anita zingt jazz-songs.

De workshops werden gegeven door Madeleine Corbey, Marianne Jansen en Anita de Harde.

Op zaterdagmiddag 18 april 2009 heeft het koor van The Voice Company hoogtepunten uit de musical "Jesus Christ Superstar" gezongen o.l.v. dirigent Robert Bakker.

Volgende kunstenaars deden mee:

Henk Bezuijen
Bikkel
Ria Bisseling
Carina Claassens
Madeleine Corbey
Emilie Cummings
Ineke van Dongen
Anita De Harde
Philip De Koning
Slavko Dujic
Nico Garstman
Barbara Hardmeier
Nicolette Ingeneeger
Marianne Jansen
Caroline Kampfraath
Hilde Klomp
Erni Kwast
JanPol Portalis,FR
Marieta Reijerkerk
Erika Stulp
Thea Van Herpt
Eelko Van Iersel
Carla Van Olst
Guido Verhoek