Realise the Art of Yoga

The Art of Yoga

Yoga is een vorm van kunst

Iedereen is van nature een kunstenaar. Maar om echt goed te worden moet je oefenen. Zo geldt ook voor yoga: oefening baart kunst. Het geeft heel veel voldoening om te ervaren dat iets wat je voordien voor onmogelijk had gehouden geleidelijk aan mogelijk wordt. En dat zonder ook maar iets te forceren. Iedereen kan yoga beoefenen. Ook jij! Daarvoor heb je alleen een goede wil nodig. Je hoeft niet jong, soepel of krachtig te zijn.

Yoga is een systematisch, oeroud systeem en de tijd zorgt voor de weldadige uitwerking. Deze kennis werd vroeger aan koningen onderwezen om zo goed mogelijk te kunnen functioneren. Vandaar dat het ook koninklijke yoga genoemd kan worden ofwel Rajayoga. Maar je hoeft natuurlijk geen koning te zijn om Rajayoga te kunnen beoefenen. Wel zul je je na verloop van tijd koninklijk gaan voelen in je eigen paleis, je lichaam.

De docent helpt bij vragen of problemen en begeleidt je binnen je specifieke mogelijkheden en volgens je eigen tempo. De combinatie van orthodoxe inhoud en bijzondere aanpak heeft een verfrissend resultaat tot gevolg: je lichaam wordt zuiverder, gezonder en sterker, je klachten en kwalen verdwijnen en de kwaliteit van je concentratie schiet vooruit. Yoga is geen starre discipline meer, maar een levend en boeiend geheel.

De yogalessen worden gegeven voor verschillende groepen: kinderen, beginners, gevorderden, 55-plussers. Per groep wordt 1 les per week gegeven. Vooruitbetaling eens per maand.

Studio Anandayogini
Rivierenlaan 223B
8226 LG Lelystad
Dag Tijd Nivo Prijs
maandag 19:30 - 21:00 uur Rajayoga € 60 / maand
woensdag 14:30 - 15:45 uur Aikiyoga (kinderen)

Voor meer informatie bel 0320-256392, of stuur een e-mail.
Anita de Harde, yogadocente

Raja-yogalerares Anita de Harde

Anita is erkend rajayogalerares en geeft al 10 jaar yogales. Ze heeft haar opleiding gedaan aan het Rajayogainstituut in Ilpendam onder de inspirerende leiding van Ajita Barbier.
Naast haar yogalerarenopleiding heeft zij daar tevens de meestersopleiding afgerond. Gedurende de meestersopleiding werden er verschillende boeken van Alice Bailey behandeld, waarbij ze esoterisch heeft leren genezen en een jaar lang bezig is geweest met de nieuwe psychologie.

samenwerkende yogaleraren nederland injebuurt.nl Yoga Startpagina

CONTACT
HOME